ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Από το κάθε έργο, μεγαλύτερο ή μικρότερο, από μια κατεδάφιση ή ανακαίνιση τα παραγόμενα υλικά δεν είναι μόνο τα αδρανή.

Τα υλικά τα οποία η μονάδα διαχειρίζεται αναφέρονται αναλυτικά στον κατάλογο, που βλέπετε στην σελίδα "Όροι Συνεργασίας με την Μονάδα"

Όσον αφορά τα "δευτερογενή υλικά "Scrap", τα οποία προκύπτουν, το 80%  αυτών αφορά "παλαιά σίδερα" τα οποία διαχωρίζονται και προωθούνται σε διάφορες εταιρείες που διαχειρίζονται Scrap. Η ίδια διαδικασία ακολουθείτε για άλλα παρόμοια υλικά, όπως τα "παλαιά καλώδια κλπ".

Για τα υλικά τα οποία δεν υπάγονται σε καμία κατηγορία, από αυτά που η μονάδα μπορεί να διαχειριστεί όπως ο νόμος ορίζει :  Πλαστικές σακούλες, πλαστικές καρέκλες, χαρτόνια, τενεκέδες χρωμάτων, πριονίδια κλπ, εφόσον αυτά ορίζονται ως καθαρά σκουπίδια ο διαχωρισμός  θα πρέπει να ξεκινά από τους "χώρους των έργων" .

Τα οργανικά απόβλητα απαγορεύονται ρητά να παραληφθούν από την Μονάδα και θα πρέπει τηρώντας τα προβλεπόμενα να εναποθέτονται σε δημόσιους ΧΥΤΑ όπως προβλέπει ο νόμος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαχείριση οργανικών αποβλήτων επικοινωνήστε με τον εκάστοτε Δήμο. 

Click στην φωτογραφία για να μεγεθύνετε την παρουσίαση ή επιλέξτε το player για αυτόματη αναπαραγωγή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για όποιες ερωτήσεις - πληροφορίες, σχετικά με την εταιρεία μας κ τις δραστηριότητες της, στείλτε μας το γραπτό αίτημα σας: 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

Όροι Χρήσης

 

Πολιτική Απορρήτου

 

Πολιτική Cookies

Θέσεις Εργασίας

 +30 22420 51359 

 +30 6944394158

Site Map

© Copyright 2020  - NTIMAR AEKK - Edition & Design Nina Nikoletou - Powered by Wix

  • Facebook

NTIMAR AEKK

20201012_122614 2